Kunder


Diverse business group meeting

ViaOss leverer logistikk for krevende kunder som forsvarsteknologi-leverandøren Keytouch Technology, system integratoren NetClient og for andre mer tradisjonelle bedrifter som f.eks sportsutstyr leverandøren Agilitas Sport og Filmpartner.


propartner
ViaOss avlaster våre kjernepersoner i travle tider, noe som lar oss fokusere på de riktige tingene og det vi er gode til.

Hans Arne Flåto, Propartner Defence
mystore.no
ViaOss er vårt kontaktsenter. De bidrar til at vi alltid er tilgjengelig for våre kunder og forbindelser. De er dyktige og erfarne og gir oss et høyere servicenivå og større fleksibilitet når det er en presset situasjon.

Yngve Larsen – Mystore.no

 

keytouch.no
Keytouch har outsourcet all logistikk til ViaOss. ViaOss er en av få lagerhotell som har lokaler som har godt nok inneklima og antistatisk belegg til å håndtere forsvarselektronikk. ViaOss sitt fokus på skybaserte løsninger gir oss kontinuerlig oversikt over status på alle våre varer under utsendelse og ankomst.

Erik Jensen, Keytouch Technology
autotjuvholmen_transparent
Auto Tjuvholmen kuttet logistikkostnaden vesentlig og kvaliteten gikk opp etter at vi begynte å bruke ViaOss. ViaOss sin prismodell sikrer oss full fleksibilitet og gjennomsiktighet.

Joachim Lindbo, Auto Tjuvholmen
agilitas.no
Agilitas Sport har en liten organisasjon og har valgt å outsource både lager, logisikk, telefonmottak, og posthåndtering. På denne måten kan vi fokusere all tid på salg og utvikling av bedriften. ViaOss har dyktige medarbeidere og er alltid som avtalt.

Hans Arne Flåto, Agilitas Sport

Filmpartner har brukt ViaOss siden de startet i 2008. En fleksibel og gjennomsiktig prismodell kombinert god kvalitet gjør at jeg kan anbefale ViaOss på det varmeste.

Tom Rustad, Filmpartner
cut-e_logo
ViaOss bidrar til at vi alltid er tilgjengelige for vår kunder når det er travle tider. De gjør jobben til vår fulle tilfredshet.

espen skorstad
managing director
cut-e Norge AS