Lagerhotell og logistikk


warehouse

ViaOss har spesialisert seg på lager og logistikk håndtering for kunder som bruker nettbutikk fra MyStore, men leverer også logistikk for kunder som bruker de fleste andre netthandelsystemer eller ERP systemer på markedet i dag. ViaOss bruker kun skybaserte systemer i sin forretningsvirksomhet. Dette gir ViaOss en fleksibilitet, kostnadseffektivitet og kontroll som ingen av de tradisjonelle aktørene kan tilby i markedet i dag.

Ved at nettbutikkløsningen og eller ERP-systemet intgreres mot ViaOss vil mange arbeidsoppgaver automatiseres og feilraten og kostnadene reduseres betraktlig.

ViaOss leverer logistikk for krevende kunder som forsvarsteknologi-leverandøren Keytouch Technology og system integratoren NetClient og for andre mer tradisjonelle bedrifter som f.eks sportsutstyr leverandøren Agilitas Sport og Filmpartner.

ViaOss har bransjens mest fleksible og kundevennlige prismodell:

  • ViaOss tar kun betalt for pr kvadratmeter som brukes pr år (600,- pr Kvm + 15% felleskostnad).
  • Alle andre tjenester som logistikk, returhåndtering, montering, emballasje osv 500,- pr. time (tidsbruk per prosess kan gjennomgås sammen med kunde)
  • Ingen bindingstid
  • Outsourcing av kundeservice telefon prises pr. Minutt (Se eget avsnitt)
  • Prisgaranti

Lagerhotell

Lokalene er på 8500 Kvm sentralt plassert ved E-134 som er et logistikkmessig knutepunkt mellom Oslo og Kristiansand. Lokalene er sertifisert for luftfuktighet og inneklima som tilfredsstiller kravene til lagring av forsvarstekniske komponenter.


Distribusjon

Våre kunder har opprettet egne avtaler for frakt som vi integrerer I vårt EDI system for registrering av alle kundens pakker med sporingsnummer. Kunden får faktura fra sin fraktleverandør på frakten.


Montering

ViaOss har en stor avdeling for montering, test og feilsøking.


Plukk/ Pakking

Kunden holder emballasje, ViaOss påser kunden alltid har tilgang på riktig emballasje ved å gi beskjed når kunden bør bestille opp. Vi har hyller og lokaler som hånderer kolli i de fleste størrelser fra store bildeler til småkomponenter til elektronikk.


Retur

ViaOss håndterer returer effektivt og nøyaktig. ViaOss registrerer varen som returnert i vårt online system, sjekker varen og legger den tilbake på rett lokasjon.


Nettbutikk

ViaOss bruker 24SevenOffice som er integrert mot de fleste netthandelsystemer i Norge i dag. ViaOss har gode avtaler og kan hjelpe dere finne den beste netthandelsløsningen. ViaOss har spesialisert seg på nettbutikken Mystore.


Overvåkning

Lokalene er overvåket av alarmanlegg og manuell kontroll av Securitas.